Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Soest Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Soest

Wij verhelpen jouw riool verstopping

SOEST

Riool ontstoppen Soest?

Riool ontstoppen Soest? Je kunt het beste direct het probleem aanpakken van een rioolverstopping. Je bent dan het langste verlost van de vervelende geuren die vrij komen bij een verstopping.

Wij snappen dat je nog vragen hebt zoals hoe vind ik de verstopping en als ik hem heb gevonden hoe los ik het dan op? Op deze vragen geven wij antwoord op deze pagina. Bel ons daarom vandaag nog via 035 203 22 44. Riool Ontstoppen Soest staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

We beginnen met het bepalen van de locatie van de verstopping. Dit is namelijk niet altijd in één keer duidelijk.

Vaak zien we dat een wastafel of een doucheputje vol staat met water. Het is dan natuurlijk duidelijk welke leiding er verstopt zit. Toch is dit niet altijd het geval. Het kan zijn dat je de afvoer van je bad of gootsteen hoort borrelen wanneer je het toilet door spoelt. Dit is een teken dat er een leiding (bijna) verstopt zit. Je kunt dit vrij eenvoudig achterhalen.

Gooi in iedere leiding een emmer met water leeg. Als het water blijft staan, dan heb je de verstopte leiding gevonden. Loopt alles nog door? Dan sporen wij graag de beginnende verstopping voor je op met onze moderne meetapparatuur.

Als het dus niet duidelijk is na deze stap helpen wij je graag met het opsporen van de oorzaak. Bel daarom naar 035 203 22 44 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Soest Logo
Loodgieter ontstoppen Soest afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een krachtige manier om het riool te ontstoppen is met de hogedrukreiniger. Kijk wel uit wanneer je hier mee gaat werken. Als je de hogedruk niet onder controle houdt kan het zijn dat je hele badkamer of keuken onder het water komt te staan.

Druk de kop van het systeem volledig in de leiding en houdt de lans vervolgens goed vast. Spuit het riool zo’n 3 minuten lang goed door.

Wil je dit liever overlaten aan een ervaren vakman? Dan komen wij graag bij je langs om het riool te ontstoppen. Bel 035 203 22 44, voor het maken van een afspraak.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Je kunt een verstopping goed oplossen met een ontstoppingsveer. De ontstoppingsveer is een lange flexibele veer die makkelijk langs alle bochten in het riool komt.

Het vuil zal een stuk makkelijker weglopen wanneer je de leiding ontvet met soda. De veer heeft minder weerstand van het vuil wanneer het loslaat van de afvoerwand. Het ontstoppen gaat hierdoor dus makkelijker.

Lukt het ontstoppen met de veer niet? Je kunt onze hulp inschakelen. Wij hebben veel krachtige ontstoppingsapparatuur. Je kunt ons bereiken op 035 203 22 44.

Ontstoppen afvoer Soest
Ontstoppingsdienst Soest

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Als je het vuil niet door de leiding kunt drukken kun je het wellicht naar boven toveren. Je kunt hier de magische ontstopper voor gebruiken. Deze creëert zuigkracht waardoor je het vuil weer makkelijk naar boven kunt halen.

Ook hier is het verstandig om de leiding eerst te ontvetten met soda. Het vuil laat zo los van de afvoer wand waardoor het tegen de zwaartekracht in weer omhoog komt. Druk de plopper niet te hard op de afvoer, het kan zijn dat je lucht de leiding in drukt waardoor het vuil alleen maar verder de leiding in gaat.

Biedt de plopper geen uitkomst? Dan helpen wij je graag met het ontstoppen van je riool. Maak een afspraak via 035 203 22 44.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is eerder benoemd als hulpmiddel voor het ontstoppen van het riool. Het kan natuurlijk ook gebruik worden als een op zichzelf staande manier om het riool te ontstoppen.

Gooi wat soda in de leiding en spoel dit door met kokend water. Vermijd kokend water wel bij porselein. Porselein kan knappen wanneer er kokend water op komt.

Je kunt soda versterken door het te mengen met azijn. Laat het een nachtje weken voor het beste resultaat.

Heb je hierna nog steeds last van een verstopping? Dan komen wij het graag voor je oplossen. Bel daarom nu naar 035 203 22 44.

Ontstoppen Soest Leiding
Riool ontstoppen Soest graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Veel supermarkten en bouwmarkten bieden een brede selectie aan ontstoppingsmiddelen. Wij raden deze middelen echter wel af. Veel van deze middelen zijn erg chemisch. Dit kan de binnenkant van je leiding aantasten waardoor je in de toekomst sneller een verstopping zult krijgen.

Daarnaast komen de chemische stoffen ook nog eens in het hoofdriool. Dit wil je uiteraard voorkomen.

Wil jij je verstopping wel op een professionele en milieuvriendelijke wijze laten ontstoppen? Bel dan 035 203 22 44.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Kun je het riool niet zelf ontstoppen? Dan staan onze ervaren loodgieters 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om je te helpen. Ons personeel is voorzien van een VCA-diploma en beschikken over de beste apparatuur om jouw verstopping op te lossen.

Woon jij in Soest of omgeving? Dan helpen wij je graag met het ontstoppen van jouw verstopping. Maak daarom je afspraak via 035 203 22 44.

Graven riool Soest

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-soest

WC verstopt

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk van je verstopte toilet af. Wij kunnen je daar bij helpen met onze moderne ontstoppingsapparatuur.

loodgieter-soest-ontstopping

Afvoer verstopt

Is je afvoer geblokkeerd door vuil zoals bijvoorbeeld etensresten? Dan helpen wij je graag met het ontstoppen van je afvoer!

loodgieter-in-soest-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Soest

Het is verstandig om je riool zo nu en dan te laten inspecteren. Je voorkomt dan veel vervelende verstoppingen. Plan daarom vandaag nog je inspectie in met Ontstoppen Soest.

loodgieter-soest-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Soest

Heb jij een hardnekkige verstopping in het riool? Geen zorgen! Wij kunnen dit snel oplossen met onze krachtige apparatuur.

Loodgieter Soest Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit je doucheputje verstopt? Vaak komt dit door haren en zeepresten. Wij kunnen je afvoer weer volledig ontstoppen.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Soest

Onze loodgieters hebben veel ervaring opgedaan de laatste jaren. Van het ontstoppen van het riool tot het leegpompen van kelders. Wij hebben voor het leegpompen van kelders een unieke pomp die tot wel 6300 liter water weg kan pompen.

We zijn overtuigd van onze eigen kwaliteit, wij geven daarom garantie op al het werk dat wij hebben geleverd.

Bepaal samen met ons wat de beste oplossing is. Maak je afspraak via 035 203 22 44.

Partners: riool.linktotaal, riool.starttopper  , riool.start-links , riool.topbegin , Riool.vindjeviahier , Riool.websitelink

Verstopping Soest

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Soest!

Riool Soest

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Soest Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Onze leiding was gebroken, in de winkel hing dan ook een vervelende lucht. Gelukkig kon Ontstoppen Soest snel ter plaatse zijn om de leiding te vervangen.

Boni Soest

Ons riool was verzakt. Dit leidde regelmatig tot verstoppingen. Ontstoppen Soest zag direct dat het riool verzakt was. We hebben sinds Ontstoppen Soest langs is geweest geen last meer gehad van verstoppingen.

SO Soest

Ontstoppen Soest is zeer flexibel, ze werken erg hard en weten precies wat er aan de hand is met het riool. Je merkt dat er veel ervaring in dit bedrijf zit!

Brandweer Kazerne Soest

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

035 203 22 44

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Soest

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Soest